De Werkplaats

OTTE VERBEEK INTERN TRANSPORT

In onze werkplaats controleren wij standaard alle gebruikte stapelaars en palletwagens die wij binnenkrijgen. Bij Otte Verbeek gaat er geen gebruikte stapelaar of palletwagen de deur uit, zonder dat wij daar onze garantie voor af hebben gegeven. Wij geven onze garantie, nadat wij de stapelaars en palletwagens uitvoerig hebben onderzocht op de werking van elektronica, batterij, wielen, hydraulische aandrijving, rotering, vermogen en algemene werking.

In onze werkplaats zorgen onze monteurs er voor dat iedere gebruikte stapelaar of palletwagen een tweede leven krijgt, met alle zorg en aandacht die daarvoor nodig is.

Reparatie van alle soorten palletwagens en stapelaars

Bij Otte Verbeek Intern Transport repareren wij alle soorten palletwagens en stapelaars in onze werkplaats. We gaan dagelijks tot het uiterste om er voor te zorgen dat onze tweedehands palletwagens en stapelaars straks weer als nieuw gebruikt kunnen worden. Onze palletwagens en stapelaars hebben in de regel de nodige belasting gehad wanneer deze binnenkomen in de werkplaats. Vaak zijn wielen versleten en bij de elektrische palletwagens en stapelaars dient de batterij opnieuw bijgevuld, of compleet vervangen te worden. 

Wij controleren alle aspecten en status van de stapelaars en palletwagens bij binnenkomst in onze werkplaats tot in de details. We maken een inventarisatie van onderdelen die aan vervanging toe zijn en bouwen de machines om tot een meesterwerk, vaak beter dan toen ze vanaf de fabrieksband kwamen rollen!

Bij Otte Verbeek hebben we ervaring met reparatie van alle soorten palletwagens en stapelaars. We weten precies welke specificaties en onderdelen bij welk type merk en model horen. Soms is het niet mogelijk om aan een specifiek onderdeel te komen, in dat geval is het voor ons een kwestie van improvisatie en maatwerk. 

Otte Verbeek Intern Transport is hét adres voor reparatie van alle soorten palletwagens en stapelaars. 

Palletwagens en stapelaars weer als nieuw

Onderdelen vervangen

Ben je in het bezit van een palletwagen of stapelaar en ben je op zoek naar onderdelen? Otte Verbeek Intern Transport heeft veel onderdelen voor palletwagens en stapelaars op voorraad. Neem contact op en laat ons weten waarmee wij je kunnen helpen. 

Otte Verbeek Maakt het verschil

Onderhoud van palletwagens en stapelaars

Heeft jouw palletwagen of stapelaar onderhoud nodig?

Otte Verbeek Intern Transport kan onderhoud van A tot Z verzorgen. Wij hebben ervaring met alle merken en modellen en kunnen in de meeste gevallen aan onderdelen komen.

Voor het reinigen en eventueel opnieuw spuiten van de palletwagen of stapelaar kunnen wij in onze werkplaats zorgen voor een complete renovatie van je machine. Laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen!

still-stapelaar

Op zoek naar nieuw of gebruikte batterij?

Batterij voor palletwagen en stapelaars vervangen

Een batterij van een palletwagen of stapelaar vervangen doen wij dagelijks. Ook bieden wij de mogelijkheid indien dit lukt om de batterij opnieuw te vullen.

Otte Verbeek Intern Transport heeft ervaring met het vervangen van batterijen voor de meest uiteenlopende merken en modellen. Na het vervangen van de batterij kan de stapelaar of palletwagen weer jaren mee.

Wil je de batterij van een palletwagen of stapelaar laten vervangen of na laten kijken? Neem contact op voor meer informatie.

Stapelaar of palletwagen laten repareren of onderhouden?

Neem contact op

Onderdelen aanvragen